3. Özel Gürçağ Okullari'nda Türk Sanat Müziği Konseri

ÖZEL GÜRÇAĞ OKULLARI'NDA TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ

05.06.2016

Özel Gürçağ Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencileri Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz eserlerini seslendirdi. Bilgen Özel yönetiminde, rast, hüzzam, mahur, nihavent ve diğer makamlardan oluşan eserleri başarıyla seslendiren öğrencilerimizin konseri büyük beğeni kazandı. Türk Sanat Müziği'nin en güzel şarkılarından seçilen 16 şarkının sunulduğu konserde sergilenen danslar da ilgiyle izlendi. Konserde, Özel Gürçağ Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencisi Deniz Gürer de bir piyano dinletisi sundu.