3. Muhabbeti Candan Topluluğunun “Türkülerle Türkiyem” Programına Tüm Velilerimizi Ve Öğrencilerimizi Bekliyoruz.

MUHABBETİ CANDAN TOPLULUĞUNUN “Türkülerle Türkiyem” programına tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

19.05.2022

ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI etkinlikleri ve GENÇLİK HAFTASI kapsamında düzenlediğimiz T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı Şef Erkan ŞÖLEN yönetimindeki “Muhabbeti Candan” müzik topluluğunun sunacağı “Türkülerle Türkiyem” programına tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

Tarih: 20 Mayıs 2022 Cuma

Yer : Konferans SalonuTHM KONSER AFİŞ