Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Liseler Arasi Satranç Turnuvasi

LİSELER ARASI SATRANÇ TURNUVASI

14.11.2016

Öğrencilerin yoğun katılımıyla 1. tur karşılaşmaları tamamlanmıştır. 2. tura yükselen 14 öğrenci 14 Kasım Pazartesi günü eşleştirilerek bir üst tura kalan öğrenciler belirlenecektir. Çekişmeli geçen karşılaşmaların sonucunu herkes heyecanla beklemektedir.