2. Haberler
  3. Harvard Ve Newyork Üniversitelerine Öğrenci Yetiştiriyoruz

Harvard ve Newyork Üniversitelerine Öğrenci Yetiştiriyoruz

30.03.2019

FL12/A Sınıfı öğrencilerimizden Yiğithan Tamer, girdiği SAT-1 ve SAT-2 sınavlarında gösterdiği yüksek başarıdan ötürü, başvuru yaptığı, Harvard ve New York üniversitelerinde Short List'e girmiştir. Öğrenim hayatının ortaokul ve lise yıllarını okulumuzda geçiren, her zaman başarılarıyla gurur duyduğumuz Yiğithan Tamer'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.