Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Atatürk Kiyafetleri Defilemize Tüm Halkimiz Davetlidir.

ATATÜRK KIYAFETLERİ DEFİLEMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

19.05.2022

Okulumuz 3. sınıf öğrencilerinin 19 MAYIS 2022 Perşembe günü saat 13.30’da Arcadium AVM’ de düzenleyecekleri ATATÜRK KIYAFETLERİ defilesine tüm halkımız davetlidir.1 - Kopya