Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Kolen Enerji Semineri

Kolen Enerji Semineri

19.12.2017

Okulumuz Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine Kolen Enerji grubu tarafından enerji tasarrufu hakkında bilgi verildi. Eğlenceli videolarla enerji tasarrufunun önemini kavrayan miniklerimiz artık daha bilinçli.