2. Duyurular
  3. Yaz Spor Ve Sanat Okullarimiz Başliyor.

YAZ SPOR ve SANAT OKULLARIMIZ BAŞLIYOR.

25.06.2021

6-14 yaş gruplarında kayıt yaptırabileceğiniz '' GÜRÇAĞ KOLEJİ SPOR ve SANAT OKULLARI'' kayıtlarımız başlamıştır.

Spor ve Sanat Okullarımız hakkında detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için 0 (312) 235 47 03 - 0 507 192 69 10 numaralı hatlardan bizi arayabilir ya da https://www.gurcag.k12.tr/ linkinde bulunan SİZİ ARAYALIM formunu doldurarak bize iletebilirsiniz.

Kırmızı Fotoğraf İndirim Yılbaşı Perakende El İlanı

Diğer Duyurular