Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  • Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müsbet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.
  1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. 19 Eylül 2019 Gaziler Günü

19 Eylül 2019 Gaziler Günü

19.09.2019

Gazilerimiz...Bizlere bir hayat, bir vatan, bir cennet bağışlayan canını gelecek nesiller için, hiç düşünmeden ortaya koyan eli öpülesi insanlar. Bugün okulumuzda Anadolu Avrasya Şehit ve Gazi vakfından bir grup gazimizi misafir ettik. Onlar düşünce ve sözleriyle kendilerinden çok bizler için daha ne kadar faydalı olabilecekleri telâşındaydı. Eğitimden sağlığa bu ülke için neler yapma gayreti ve isteği içinde olduklarını anlattılar. "Varlığım Türk varlığına armağan olsun" sözünü gerçek anlamda hayata geçiren zaman zaman duygusallaşan ama bakışları umut dolu yürekli insanlar bu ülke sizlere sonsuza dek minnettardır. Hakkınızı helal edin.

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam