2. Haberler
  3. Nlp Seminerimiz Tamamlandi.

NLP SEMİNERİMİZ TAMAMLANDI.

05.09.2017

GÜRÇAĞ OKULLARINDA SEMİNER PROGRAMI

Özel Gürçağ Okulları öğrencilerin eğitim öğretimleri kadar öğretmenlerinin de eğitimleri ile yakından ilgileniyor. Ankara’da seçkin bir kadroya sahip olan okulumuz her sene olduğu gibi eğitim seminerlerine aralıksız devam ediyor.

GÜRÇAĞ OKULLARI Öğretmen Akademisi faaliyetleri kapsamında Haziran döneminde yapılan öğrenci koçluğu seminerinin ardından Ağustos döneminde de NLP semineri ile iyinin daha iyisini ortaya çıkarmayı hedefleyen okulumuz, seminer için yine İstanbul’dan Sayın Sedef Balaban ile çalıştı. Bir hafta süren seminerde öğretmen ve idarecilere zihinlerin nasıl çalıştığı, dünyayı nasıl algıladıkları, bilinç dışı algıların nasıl kazanıldığı, istenmeyen duygu, davranış ve algıların nasıl değiştirilebileceği anlatıldı.  Yoğun bir çalışmanın ardından sertifikalarını alan öğretmen ve idarecilerimiz yeni dönemde fark yaratmaya hazırlar.