Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Faaliyetleri Konulu Seminer

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN FAALİYETLERİ KONULU SEMİNER

13.04.2016

Meteoroloji Genel Müdürlüğü görevlilerinden Müh. Buğra İYİGÜN misafirimiz oldu. Özel Gürçağ Okulları Konferans Salonu'nda "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Faaliyetleri"ni anlattı ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.