Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  1. Ana Sayfa
  2. Duyurular
  3. Okula Kabul, Düzey Belirleme Ve Bursluluk Sinavlarimiz İçin Tiklayiniz.

OKULA KABUL, DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVLARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ.

22.12.2018

GÜRÇAĞ  OKULA KABUL, DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI

Anadolu Lisemiz ve Fen Lisemizin 9, 10, 11 ve 12. sınıfları için (halen 8, 9, 10 ve 11. sınıfta okuyanlar) 16 Şubat 2019 CUMARTESİ günü saat 10.30’da;

Ortaokulumuzun 5, 6, 7 ve 8. sınıfları için (halen 4, 5, 6 ve 7. sınıfta okuyanlar) 09 Mart 2019 CUMARTESİ günü saat 10.30’da Ümitköy yerleşkemizde yapılacaktır.

Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin, sınav tarihinden 3 gün önce mesai bitimine kadar okul müdürlüklerinden "SINAV GİRİŞ KARTI" almaları gerekmektedir.

Sınavlarımız ücretsizdir.

Sınav başvuruları Lise için 13 Şubat 2019, Ortaokul için 06 Mart 2019 tarihine kadar çalışma saatleri içerisinde nüfus cüzdanı ve 2 adet fotoğraf ile Okul Yönetimine başvurarak veya web sitemiz üzerinden doldurulacak “Online Başvuru Formu” ile yapılacaktır.

Sınav Giriş Kartı alınmadan sadece Online yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Not: Öğrenciler sınavda iken velilere okul tanıtımı yapılacaktır.

DETAYLAR İÇİN  235 47 03 VEYA 235 47 04 NUMARALI TELEFONLAR ARACILIĞI İLE OKUL YÖNETİCİLERİMİZ İLE İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ.

Diğer Duyurular
Kabul Et