Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  1. Ana Sayfa
  2. Duyurular
  3. İlkokul Veli Toplantilari Detaylari İçin Tiklayiniz

İLKOKUL VELİ TOPLANTILARI DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

15.11.2019

Sayın velimiz.

Öğrencilerimizin genel durumları ve gelişimleri ile ilgili sizleri bilgilendirmek ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak amacıyla  30 Kasım 2019 Cumartesi günü aşağıdaki program dahilinde “Veli İletişim ve Bilgilendirme” toplantıları yapılacaktır.

Çocuklarımızın geleceği için önem arz eden bu toplantıya katılmanızı bekliyoruz. Saygılarımızla..

OKUL ÖNCESİ SINIFLARI                    : 09.30 - 10.30

İLKOKUL 1. SINIFLAR                          : 10.30 - 11.30