Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  1. Ana Sayfa
  2. Duyurular
  3. Düzey Belirleme, Okula Kabul Ve Bursluluk Sinavi 27 Mart 2021

DÜZEY BELİRLEME, OKULA KABUL ve BURSLULUK SINAVI 27 MART 2021

01.02.2021

Özel Gürçağ Okulları Düzey Belirleme, Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı 27 MART 2021 Cumartesi günü saat 10.30'da Ümitköy yerleşkemizde YÜZ YÜZE yapılacaktır. (Sınav tarihi pandeminin seyri ve resmi makamların açıklamaları doğrultusunda değişebilir.)

Ortaokulumuzun 5, 6, 7 ve 8. sınıfları (halen 4, 5, 6 ve 7. sınıfta okuyanlar) ile Anadolu Lisemiz ve Fen Lisemizin 9, 10, 11 ve 12. sınıfları (halen 8, 9, 10 ve 11. sınıfta okuyanlar) için Ümitköy yerleşkemizde 27 MART 2021 tarihinde YÜZ YÜZE yapılacak Gürçağ Okulları Düzey Belirleme, Okula Kabul ve Bursluluk Sınavına katılmak isteyen öğrencilerimizin kayıt yaptırmak için web sitemizin en üst bölümünde yer alan "Bursluluk Sınavı Kayıt Formu"nu 25 MART 2021 PERŞEMBE günü saat 17.00'ye kadar doldurduktan sonra bize iletmeleri gerekmektedir.

DETAYLAR İÇİN  235 47 03 VEYA 235 47 04 NUMARALI TELEFONLAR ARACILIĞI İLE OKUL YÖNETİCİLERİMİZ İLE İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ.

ÖNEMLİ NOT: Bursluluk Sınavı Kayıt Formu doldurlurken tüm alanların doldurulması zorunludur. Form üzerinde eksik bilgi bulunduğunda Sınav Kaydınız YAPILAMAMAKTADIR. Önemle duyurulur.

Sınav Kayıt Formunu doldurmak için tıklayınız...

Diğer Duyurular
Kabul Et