Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  1. Ana Sayfa
  2. Duyurular
  3. Cambridge Assessment Sinavlari İle İlgili Önemli Duyuru

CAMBRIDGE ASSESSMENT SINAVLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

10.08.2020

Saygıdeğer Velilerimiz.

Özel Gürçağ Okulları Ailesi olarak Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın (pandemi) olarak kabul edilen Coronavirüs (COVID-19) sürecini ve gelişmeleri ilk günden bu yana yakından ve titizlikle takip etmekte, gerekli önlemleri almaktayız.

Okulumuzun sınav merkezi olduğu Cambridge Sınavları, Cambridge Assessment English tarafından Eylül 2020 ve sonraki aylara ertelenmiştir.

Cambridge Assessment English hem Sağlık Bakanlığı hem de Milli Eğitim Bakanlığı kararları doğrultusunda, Haziran veya Temmuz aylarında bizlere yeni sınav tarihimiz ile ilgili bilgilendirme yapacaktır. "Sağlıklı" bir sınav ortamı sağlandığında, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hazırlık yapabilecekleri süre de tanınarak evlatlarımızı mağdur etmeden yeni sınav tarihlerinin açıklanacağını da bizlerle paylaşmışlardır.

Öğrencilerimizin, çalışma arkadaşlarımızın ve sizlerin sağlığı, bizler için en üst düzeyde önem taşımaktadır ve hastalığa karşı korunmada sorumlu ve sağduyulu hareket etmek zorundayız. İçinden geçtiğimiz bu zor ve üzücü günlerin en kısa sürede sona ermesini umut ediyoruz.

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günlerde buluşmayı dileriz.

Sağlıcakla kalın.

Özel Gürçağ Okulları