Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  1. Ana Sayfa
  2. Duyurular
  3. 9, 10 Ve 11. Siniflar Bursluluk Sinavi Öncesi 2. Online Motivasyon Sinavi Başvurulari Sona Ermiştir.

9, 10 ve 11. SINIFLAR BURSLULUK SINAVI ÖNCESİ 2. ONLINE MOTIVASYON SINAVI BAŞVURULARI SONA ERMİŞTİR.

27.01.2021

BURSLULUK SINAVI ÖNCESİ 2. ONLINE MOTİVASYON SINAVI YÖNERGESİ

Bursluluk Sınavı provası olarak yapacağımız 2. online motivasyon sınavımız 13 Mart 2021 Cumartesi günü saat 11.00' de başlayacaktır.

• Sınava kayıt ve katılım ücretsizdir.

• Sınav kayıt başvuruları 10 Mart 2021 Çarşamba günü saat 17.00'de sona erecektir.

• Sınav online olarak yapılacaktır.

• Sınav, Özel GÜRÇAĞ OKULLARI öğrencisi olmayan 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımına açıktır.

• Sınav soruları, ilgili sınıfın sınav tarihine kadar olan MEB müfredatına göre hazırlanmıştır.

• Sınav süresi sınıflara göre farklıdır. Aşağıda belirtilen sınav süresi bitiminde sistem otomatik olarak kapanacaktır.

• Sınav başvurusunda veya sınav anında herhangi bir konuda desteğe ihtiyaç olursa 0 505 672 46 37 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

• Sınav sonuçları 17.03.2021 Çarşamba günü saat 13.00’den itibaren bilgi notunda belirtildiği şekilde erişime açılacaktır.

• Bilgisayarınızda Adobe Acrobat Reader programının yüklü olduğundan emin olunuz.

• Sınava girerken Google Chrome tarayıcısını kullanmanız tavsiye edilir.

• Sınava sorun yaşamamak için bilgisayardan girmeniz tavsiye olunur.

Online sınav kitapçığına erişim basamaklarını anlatan bilgilendirme notuna ulaşmak için tıklayınız.

Sınav Kayıt Formunu doldurmak için tıklayınız...

Diğer Duyurular
Kabul Et