Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  1. Ana Sayfa
  2. Duyurular
  3. 2020-2021 Öğrenci Kayit Duyurusu

2020-2021 ÖĞRENCİ KAYIT DUYURUSU

21.12.2019

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

ÖĞRENCİ KAYIT DUYURUSU

Özel GÜRÇAĞ İLKOKULU & Özel GÜRÇAĞ ORTAOKULU

İlkokul Hazırlık (Anasınıfı), 1, 2, 3 ve 4. sınıflara, kontenjan dahilinde, Okul Psikoloğumuz başkanlığında sınıf öğretmenlerinden oluşan bir kurul tarafından yapılacak  "Ön Görüşme" ve "Öğrenci Tanıma Çalışması" sonucunda ÖN KAYIT BAŞVURU sırasına göre,

Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflara, kontenjan dahilinde, "GÜRÇAĞ Okula Kabul, Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" sonuçlarına göre öğrenci alınmaktadır.

Özel GÜRÇAĞ ANADOLU LİSESİ & Özel GÜRÇAĞ FEN LİSESİ

9. sınıflara halen 8. sınıfta okumakta olan öğrencilere yönelik "GÜRÇAĞ Okula Kabul, Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" ve/veya MEB tarafından yapılan Merkezi Sınav / LGS (Liseye Geçiş Sınavı) / sonuçlarına göre,

10, 11 ve 12. sınıflara "GÜRÇAĞ Okula Kabul, Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" sonuçlarına göre öğrenci alınmaktadır.

Anadolu Lisemiz ve Fen Lisemizin 9. sınıflarına kayıt olmak isteyen öğrencilere "GÜRÇAĞ Okula Kabul, Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" sonucunda aldıkları puanlara ve/veya MEB tarafından yapılan " LGS / MERKEZİ SINAV" sonucunda aldıkları "2020-Merkezi Sınav Puanı"na göre çeşitli oranlarda eğitim-öğretim bursu verilmektedir.

GÜRÇAĞ OKULA KABUL, DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI

*     Ortaokulumuzun 5, 6, 7 ve 8. sınıfları (halen 4, 5, 6 ve 7.sınıfta okuyanlar) ile Anadolu Lisemiz ve Fen Lisemizin 9, 10, 11 ve 12. sınıfları (halen 8, 9, 10 ve 11. sınıfta okuyanlar) için 15 Şubat 2020 CUMARTESİ günü saat 10.30’da Ümitköy yerleşkemizde yapılacaktır.

Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin, sınav tarihinden 3 gün önce mesai bitimine kadar okul müdürlüklerinden "SINAV GİRİŞ KARTI" almaları gerekmektedir.

Sınavlarımız ücretsizdir. Sınav ile ilgili detaylı bilgi okul yönetiminden alınabilir.

Sınav başvuruları 12 Şubat 2020 tarihine kadar çalışma saatleri içerisinde nüfus cüzdanı ve 2 adet fotoğraf ile Okul Yönetimine veya web sitemiz üzerinden doldurulacak “Online Başvuru Formu” ile yapılacaktır.

Sınav Giriş Kartı alınmadan sadece Online yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Not: Öğrenciler sınavda iken velilere okul tanıtımı yapılacaktır.

Okullarımızda "Bütünleştirilmiş Dinamik Program" uygulanmaktadır. Bu kapsamda haftalık ders programının yanı sıra, 10,11 ve 12. sınıflara ÜNİVERSİTE SINAVLARINA (TYT - AYT); 8. sınıflara Merkezi Yerleştirme Sınavına (LGS/ORTAÖĞRETİME YERLEŞTİRME) HAZIRLIK, BİREYSEL  FARKLILIKLARA ÖNEM VEREN Öğrenen Merkezli GERİ BESLEME ÇALIŞMALARI ile SOSYAL, KÜLTÜREL, SPORTİF ve SANATSAL etkinlik uygulamaları yapılmaktadır.