Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  1. Ana Sayfa
  2. Duyurular
  3. 2014-2015 Dönemi Mezunumuz Deniz Çelen Ncaa Division 1’De

2014-2015 dönemi mezunumuz Deniz ÇELEN NCAA Division 1’de

25.05.2016

2015-2016 eğitimöğretim yılında Anadolu Lisemizden mezun olan, okul basketbol takımımızın yıldızlarından Deniz Çelen Amerikan Kolej sporları Kurumu NCAA'de ( National Collegiate Athletics Association) oynayacak.

Okul Takımızla sayısız başarılara imza atan ve aynı zamanda Türk Telekom Spor Kulübünde de 4-5 pozisyonunda oynayan 2.05 boyundaki Deniz Çelen, Amerika’nın Fairfield Üniversitesi’nden yüzde yüz burs aldı. Genç oyuncu burada basketbol hayatına NCAA Division 1’de devam edecek. Deniz Çelen geçen sene UBA Showcase'e katılmış ve gittiği okulun koçu tarafından UBA'nın etkinliği sırasında izlenmişti.