Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  1. Ana Sayfa
  2. Bursluluk Sinavi Kayit Formu

BURSLULUK SINAVI KAYIT FORMU

Gürçağ Okulları, Okula Kabul, Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı

Ortaokulumuzun 5, 6, 7 ve 8. sınıfları (halen 4, 5, 6 ve 7. sınıfta okuyanlar) ile Anadolu Lisemiz ve Fen Lisemizin 9, 10, 11 ve 12. sınıfları (halen 8, 9, 10 ve 11. sınıfta okuyanlar) için 15 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 10.30'da Ümitköy yerleşkemizde yapılacaktır.

• Sınav başvuruları 25 Aralık 2019 - 12 Şubat 2020 tarihleri arasında alınacaktır.
  • Sınava katılmak isteyen öğrencilerimizin "Bursluluk Sınavı Kayıt Formu"nu doldurduktan sonra, sınav tarihinden 3 gün önce mesai bitimine kadar Okul Müdürlüğünden "Sınav Giriş Kartı" almaları gerekmektedir.
  • "Sınav Giriş Kartı"nızı alabilmeniz için Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf gerekmektedir.
  • Sınavımız ücretsizdir.
  • Sınav ile ilgili detaylı bilgi Okul Yönetiminden alınabilir.
  • Okul Yönetiminden "Sınav Giriş Kartı" alınmadan yalnızca online yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Sınavlarımıza katılacak tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.

Not: Öğrenciler sınavda iken velilere okul tanıtımı yapılacaktır.

Anne

Baba