• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
SINIFLAR ARASI VOLEYBOL KARŞILAŞMALARI SONUÇLANDI
17/01/2018

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sportif etkinliklerimizden olan voleybol karşılaşmaları sonuçlandı. Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi sınıfları arasındaki kıyasıya mücadelede finali AL 12/ B sınıfı ile FL 9/A oynadı. Çok heyecanlı geçen maçı okulun bütün öğrencileri izledi. Sonunda kupayı AL 12/B sınıfı kaldırdı.

ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ KARŞILAŞMASI
Okulumuzda yapılan voleybol karşılaşmalarında birinciliği elde eden AL 12/B sınıfı öğrencileri ile öğretmenler takımı bir karşılaşma yaptılar. Bütün öğrencilerin heyecanla izlediği maçı sonunda öğretmenler kazandı.