Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:
  • Zafer, "ZAFER BENİMDİR" diyebilenindir. Başarı ise, "BAŞARACAĞIM" diye başlayarak sonunda "BAŞARDIM" diyebilenindir.
  • Kimseden yardim gelmeyeceğine inanarak bu engelleri asacak, ondan sonra sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin.
  • Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  • Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir.Türk ! Öğün. Çalış. Güven.
  • Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müsbet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.
  1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Mezunlarimizla Buluşma

MEZUNLARIMIZLA BULUŞMA

28.02.2017

Özel Gürçağ Okullarında,  geleneksel hale gelen “Mezunlar ve Son Sınıf Öğrencileri Buluşma Günü”nde,   gurur verice bir tablo sergilendi. Önceki yıllarda mezun olan bir gurup öğrencimiz okulumuza gelerek 12. sınıf öğrencilerimiz ile görüştüler.

Aynı yollardan daha önce de kendileri yürümüş, tecrübe sahibi olmuş, Özel Gürçağ Okullarının gurur kaynakları mezun öğrencilerimiz,  hepsi de çok iyi okulları kazanmış geleceklerini kurmaya çalışan pırıl pırıl gençler. 12. sınıflarla tecrübelerini paylaşan mezun öğrencilerimiz:

2015 mezunu Furkan TAN ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi,

2016 mezunlarından Çağkan GÜRSOY ODTÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi,

                                        Ece AKER Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi,

                                       Sude GÜVEN Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi,

                                       Buse GÜVEN Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi,

Başarılı bir gelecek elde etmek, kendilerini ufukların ötesine taşımak için Özel Gürçağ Okullarını tercih eden bu öğrencilerimiz, bu yıl YGS ve LYS’ ye girecek  olan öğrencilerimize, kendilerinin sınava son bir ay kala neler yaptıklarını anlattılar. Onlara neler yapmaları  gerektiğini  söylerken, kaçınmaları gereken hususları da vurguladılar.

Hepsi de başarıyı  göğüslemiş olan bu mezun öğrencilerimiz, 12. sınıf öğrencilerimize anlattıkları ile destek ve moral olmaya çalıştılar.

 

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam