ÇEVRE HASSASİYETİ
08/12/2017
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Eko Okullar 1. İl Toplantısı Özel Gürçağ Okullarında yapıldı. Toplantı öncesi verilen kokteylde sergilenmiş olan, öğrencilerin yaptığı geri dönüşüm çalışmaları tanıtıldı. Konuklar bu çalışmaları beğeni ile karşıladılar. Toplantıda Özel Gürçağ Okulları Genel Müdürü Hüseyin Gürsoy bir açılış konuşması yaptı. Sonra sırasıyla Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Genel Müdürü Murat Yiğitol, Eko-Okullar Programı Ulusal Koordinatör Asistanı Çiğdem Tunalı, Eko-Okullar Programı Özel Gürçağ Okulları Koordinatör Öğretmeni Betül Aydoğan, Eko-Tim Öğrencileri Adına Özel Gürçağ Okulları öğrencilerinden Beste Eroğlu, TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminden Güller Koç, Eko-Okullar Programı Ulusal Koordinatör Asistanı Merve Çoban ve Ankara Eko-Okullar İl Koordinatörü Şadiye Yakışkan Eko-Okullar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Öğrencilerin çevre çalışmaları görsel sunumlarla konuklara sergilendi. Ayrıca Gürçağ Okulları öğrencilerinin hazırlamış oldukları İngilizce, Almanca, Fransızca sloganlar ile çevre şarkıları dinlendi. Çevrenin önemi ve korunması gerekliliği üzerine konuşulan toplantının ikincisinin ikinci dönemin başında yapılması kararı verildi.