• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
29/10/2018

Bugün Cumhuriyet Bayramı ve her Cumhuriyet Bayramında olduğu gibi yine okulumuzda büyük bir sevinç ve coşku içimizde. Şiirlerle, şarkılarla, dans ve halk oyunları ile kutluyoruz bayramımızı. Sahnede her biri Atatürk'ün aydınlık yarınları emanet ettiği pırıl pırıl çocuklarımız. Hepsinin dudaklarında ay yıldızın izi, yüreklerinde mutluluk. Onurumuz, gururumuz, sevincimiz taşıyor sahneden ve Ufukların Ötesine doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.