Önemli Duyuru !

1. SINIFLAR İNGİLİZCE DERSİ AYLIK RAPORUNA  AKADEMİK BİRİMLER / YABANCI DİLLER BÖLÜMÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

YABANCI DİL EĞİTİMİNDE KALICILIĞI SAĞLAMAK AMACIYLA, ÖĞRENCİLERİMİZİN YARARLANABİLECEĞİ İNTERNET ADRESLERİNE  AKADEMİK BİRİMLER / YABANCI DİLLER BÖLÜMÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

ÖZEL GÜRÇAĞ OKULLARI

28 yıldır çağdaş eğitim ilkelerinden ödün vermeden, Ulu Önder ATATÜRK’ün “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’nin yarınlarına aydın, çağdaş, sorumluluk duygusuna sahip, araştırmacı, bilgi ve teknolojiyi özümseyen ve kullanan, ülkesinin geleceğinden sorumlu gençler yetiştirmiştir ve bugünden sonra da yetiştirmeye devam edecektir.

GÜRÇAĞ OKULLARI ailesi olarak bizler, deneyimlerin aktarıldıkça, bilgilerin paylaştıkça büyüdüğünü, insanların paylaştıkça birbirlerini tanıdığını ve tanıdıkça sevgi, saygı ve hoşgörünün arttığını biliyoruz.

Kurumlar tanındıkça güven kazanır. Toplumun kurumlara olan güveni ne kadar çoksa, desteği de o derece yüksek olur. Buna koşut olarak kurumlar büyür, sunulan hizmetin kalitesi beklentileri aşar.

MUTLULUK BEKLENTİLERİ AŞMAKLA SAĞLANIR.

BAŞARILIYIZ, ÇÜNKÜ MUTLUYUZ...

Siz sayın velilerimizin, sevgili yavrularımızın ve çalışanlarımızın, kısaca GÜRÇAĞ OKULLARI AİLESİ'nin mutluluğu temel ilkemiz ve vazgeçilmez hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak ve sürekli kılmak adına yorulmadan, yılmadan, azimle çalışıyoruz.

Ziyaretci Sayacı