KAYIT İŞLEMLERİ
    KAYIT-KABUL KOŞULLARI

ÖN OKUL(ANASINIFI),1,2,3 ve 4.SINIFLAR

54-66 ay aralığındaki çocuklar Ön Okula (Ana Sınıfı), 66 ayını  dolduran çocuklar 1. sınıfa kayıt edilirler.

Kayıtlar her yıl MART ayından itibaren başlayarak, kontenjanla sınırlı olmak koşulu ile "ÖN GÖRÜŞME", "ÖĞRENCİ TANIMA ÇALIŞMASI", "ÖN KAYIT" ve "KESİN KAYIT" sıralaması ile yapılır.

► Nüfus Cüzdanı,
     ► İkametgah Belgesi,

ORTAOKUL 5,6,7 ve 8.SINIFLAR

Ortaokulumuzun ara sınıflarına kontenjan dahilinde başarılı öğrenciler kabul edilirler. Kayıt sırasında öğrencinin geçmiş yıllardaki başarı durumlarına bakılarak, mülakat yapılır. 5,6,7 ve 8. sınıflara not ortalaması 80.00 ve üzeri olan başarılı öğrenciler yapılacak "GÜRÇAĞ DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI" sonucu ; "ÖNGÖRÜŞME", "ÖN KAYIT" ve "KESİN KAYIT" şeklinde alınmaktadır.

ANADOLU LİSESİ

ANADOLU LİSESİ  9.SINIFLAR

Anadolu Lisemizin 9. sınıflarına kontenjanla sınırlı olmak şartıyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (SBS-Seviye Belirme Sınavı) sonuçlarına ve puan esasına göre TERCİHLE başarılı öğrenciler alınır.

► Sınav Sonuç Kartı,

ANADOLU LİSESİ  10, 11 ve 12. SINIFLAR

10, 11 ve 12. sınıflarımıza kontenjan dahilinde not ortalaması 70.00 ve üzerinde olan başarılı öğrenciler, okulumuzda uygulanacak "GÜRÇAĞ DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI" sonucu ve öngörüşme ile alınmaktadır.

►
Sağlık Raporu istenir.

FEN LİSESİ

FEN LİSESİ  9.SINIFLAR

Fen Lisemizin 9.sınıfına kontenjanla sınırlı olmak şartıyla (en faza 20 öğrenci) Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (SBS-Seviye Belirme Sınavı) sonuçlarına ve puan esasına göre TERCİHLE başarılı öğrenciler alınır.

► Sınav Sonuç Kartı

FEN LİSESİ  10, 11 ve 12. SINIFLAR

10, 11 ve 12. sınıflarımıza kontenjan dahilinde not ortalaması 80.00 ve üzerinde olan  ve FEN LİSESİ nakil şartlarını taşıyan başarılı öğrenciler, okulumuzda uygulanacak "GÜRÇAĞ DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI" sınavı sonucu ve öngörüşme ile alınmaktadır.

Kayıt sırasında;

Ziyaretci Sayacı